6 tips voor de Jaar- en Kwartaalrapportage Vermogensbeheerders

Op OpinioPro.com worden dagelijks Marktrapporten en Outlooks geplaatst van meer dan 50 Internationale Asset Managers. Een greep uit de onderwerpen die worden behandeld zijn o.a. de politieke ontwikkelingen, het centrale bankbeleid, reviews en previews van wat er op de markten is gebeurd en naar verwachting zal gaan gebeuren, macro economische ontwikkelingen en de asset allocaties.Al deze rapporten zijn uiteraard een uitstekende bron van inspiratie voor de jaar- en kwartaalrapportages.

Hier volgen de 6 tips & tricks voor de jaar- en kwartaalrapportage:

  1. In de  2018 outlooks van diverse partijen wordt niet alleen vooruitgekeken, maar uiteraard ook teruggeblikt. Klik op deze link voor een overzicht van alle 2018 outlooks.
  2. Diverse partijen waaronder JPMorgan publiceren maandelijks een Market Review met daarin een handig overzicht van de maandrendementen (alsmede het lopende jaar en de vorige jaren) van alle asset classes. Deze zijn ook te vinden via “Reviews Monthly” op de homepage.
  3. Voor een snel overzicht wat er in het afgelopen kwartaal is gebeurt klikt u op “Review Quarterly” op onze homepage.
  4. Voor een volledig jaaroverzicht (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan) klikt u uiteraard op “Review Yearly”
  5. Bent u geïnteresseerd in een ander onderwerp? Via de homepage komt u snel bij de rapporten met een bepaald onderwerp naar keuze.
  6. En, uiteraard kunt u via de zoekfunctie ook zelf naar onderwerpen zoeken waar u het over wilt hebben.

Nog een laatste belangrijk puntje, OpinioPro.com is voor de beleggingsprofessional ook in 2018 geheel gratis! Succes met de jaar- en kwartaalrapportage!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s